Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Sunday, November 15, 2009

Taufik Ditembak Sampai Mati

Salam, semua pembaca blog Pencinta Lelaki...
PL amat tersentuh apabila membaca Harian Metro hari ini, mengenai seorang pemuda TAMPAN yang mati akibat ditembak oleh polis.
PL tidak faham bagaimana polis tidak mampu menangkap Taufik kalau benar dia benar2 membahayakan sehingga mecederakan kawannya. Kawannya telah meninggalkannya di Alor Setar menyebabkan beliau berjalan sejauh 50km untuk kembali ke tempat asalnya... PL lebih berminat nak tahu apa punca kawan dia meninggalkannya di Alor Setar?
Apa yang membuat PL bingung, Taufik telah pergi ke Balai Polis, memberitahu polis bahawa beliau ingin membunuh kawannya. Kenapa tak tangkap Taufik pada masa tersebut?
Mengapa polis perlu menembak dada, sampai pemuda tersebut meninggal dunia? Tembaklah kaki, atau tangkaplah dia... bawa dia ke Jabatan Kecemasan kerana mendatangkan bahaya kepada orang lain, rujuklah dia kepada Jabatan Psikiatrik, atau tahan reman pun takpe. Mengapa perlu bunuh Taufik????????
PL cadangkan pasukan polis muhasabah diri, mengapa perlu di 'bunuh' Taufik. Adakah itu jalan terakhir?
Bayangkan Taufik ialah abang, atau adik, atau kawan baik anda, atau diri anda sendiri ...
Fikir-fikirkan ...

Arif

Ammar

Amin

Aldrine

Akram

Education UK at Kuala Lumpur Convention Centre

Salam, semua bloggers...
Petang Sabtu PL gi melawat pameran pendidikan UK anjuran British Council, dapat free gifts including pen (saje amik lebih), prospektus, voucher Starbuck dan Pizza Hut... =) Hajat dihati nak menang lucky draw Nokia N97 atau Ipod 8GB, tapi PL tak lucky laa. hehe.
Sapa2 yang gi KLCC pada hari ini (Ahad) jangan lupa gi Hall 5, KL Convention Centre. Jawab surveys dan dapatkan vouchers ... hehe. Sapa2 yang plan nak further study di UK, elok lah gi sana dapatkan maklumat... =)
Related Posts with Thumbnails