Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Monday, February 15, 2010

I Am Back!!!!

Apa khabar, semua ... I am back! Masa naik komuter baru2 ni, ada mamat duk dekat dengan PL. Suka laa tengok muka dia, hehehe. rajin dia baca buku.... Ni pulak masa makan nasi ayam, ada couple nih. Not bad laa muka abang ni, tapi meluat tengok awek dia, gediks! sebenarnya PL jealous tak dapat nak bermanje ngan abang ni, hehehe. . . Yelah, abang ni kan dah berpunya ... Gambar mamat ni pulak masa PL nak keluar dari komuter. Ayo, tau-tau je PL nak klik-klik gambar dia! Suka la mamat macam ni, kulit cerah, bibir pink, badan sedap-sedap (berisi). Yang paling penting, pandai pandang kamera masa PL tengah tangkap gambar dia, kira jenis beri kerjasama lah, hehehehe. Nantikan gambar baru klik-klik akan datang di blog Pencinta Lelaki.
Related Posts with Thumbnails