Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Friday, October 02, 2009

Saringan Darah

Semua darah yang didermakan oleh penderma-penderma bagi memastikan darah tersebut selamat untuk tujuan transfuse serta bebas dari penyakit yang merbahaya seperti; 


  • Human Immunodeficiency Virus 1 and 2 (HIV 1 / 2)  • Hepatitis "B" Virus (HBV)  • Hepatitis "C" Virus (HCV)  • Syphilis
Oleh itu, diharapkan darah yang bakal diterima oleh pesakit-pesakit bebas daripada penyakit ini. Namun semua penerima darah dikehendaki menandatangani borang yang menyatakan mereka telah bersetuju bahawa terdapat risiko bahawa darah yang mereka terima mungkin mempunyai penyakit-penyakit ini. Oleh itu diharapkan agar semua penderma-penderma yang berisiko tinggi, tidak menderma darah dan jangan sekali-kali menderma darah untuk mengesahkan status kesihatan ada kerana tindakan anda boleh membahayakan orang lain dan anda boleh dikenakan tindakan mahkamah sekiranya menipu di dalam borang PDN3/2000/Pin. 1 atau 2.

No comments:

Related Posts with Thumbnails