Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Wednesday, November 18, 2009

Private Visitors

Salam dan Selamat Sejahtera,
Kepada semua bloggers,
Ada yang mencadangkan kepada PL agar menghadkan pelawat blog Pencinta Lelaki.
Sebelum itu, PL ingin meminta pendapat pengunjung blog PL, samada perlu atau tidak menetapkan pelawat blog ini kepada 100 orang sahaja.... Kalau perlu, kenapa... dan kalau tidak perlu, sila jelaskan kenapa anda berpendapat sedemikian ....
Pendapat anda amat PL hargai.
Sekian, terima kasih .... =)

9 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Xperlu lah..
Bukan blog lucah pun..
Blog cuci mata jer..
Bukan mengaibkan depa pun!

Putra Ficky said...

kenapa perlu hadkan? if PL rasa perlu hadkan....tak kisah pun...tapi jangan lupa includekan saya sebagai salah seorang dari 100 pembaca blog PL nanti... invite la saya...email saya ada adrenowen@gmail.com

boy said...

errmm...hai..i'm silent watcher (hahaha)

i think no need to make your blog private

because i dont think any photo is is showing any (you got what i mean)...

it's just photos of beautiful guys :)

Indah Cuma Seketika.... said...

PL,
rasanya tak perlulah di private kan, blog PL belum di luar batas.

Tak tahulah kalau Che Mazidul & penyokong2nya tahu akan blog ini.... tapi rasanya blog PL boleh di terima.

Pencinta Lelaki said...

Salam, guys.

Thanks for your responds. I still would like to hear more responds from the visitors.

thanks.

kudin said...

hmmm.rasenye x perlu. buat cam biase jer. Huhu...anyway...good luck.

ikanbilis said...

mungkin sebab privacy?

Jejaka said...

I think, tak yahlah privatekan, kesian la kat new visitors, they all pun nak juga tengok apa yang kita tengok, like me just follow your blog today..

AzAz said...

x perlulah, sb bkn ada gmbr kelucahan melampau pun mcm blog italembut, oppss... jadi xyah lah bersusah-payah...:)

Related Posts with Thumbnails