Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Saturday, December 26, 2009

Khairul Amilin

3 comments:

bigheart4bigboy said...

ayoooo
taste sgt kat mamat ni PL... nak fb dia leh x?

Pencinta Lelaki said...

Search je nama dia di fb. Dia pelakon tambahan dalam drama ANTARA GARISAN di Astro Prima.

AzAz said...

bestnyer body dier... merembes!

Related Posts with Thumbnails