Selamat Datang Ke Blog Pencinta Lelaki. Buatlah Macam Rumah Sendiri, Ya!!!! =)

Khusus untuk sesiapa sahaja yang menyukai, dan menyintai lelaki. Penulis blog ini amat menyukai lelaki yang baik hati, berfikiran terbuka dan merendah diri.

Gambar-gambar yang berada di dalam blog ini adalah lelaki-lelaki yang penulis blog ini minati. Sekiranya gambar anda terselit dalam blog ini, dan anda mahu saya buang gambar anda dari blog ini, sila nyatakan tajuk dan tarikh yang berkenaan.

Sebarang cadangan dan pendapat sila hubungi tentangakukaudandia@yahoo.com

Followers

Haiya 'Alassolah ...

Sekiranya anda seorang gay, sila nyatakan posisi anda?

Sunday, December 13, 2009

Taste

Salam...
Apa khabar pembaca blog PL ?
PL nak tau macamana taste pembaca-pembaca blog ni...
You all suka jejaka yang kurus, tough, berisi, perut kehadapan, atau ...
kulit cerah, sawo matang, coklat, atau gelap, atau ...
rendah, tinggi, atau ...
ada janggut, ada misai, atau ...
Apa pun taste anda, luahkan lah kepada PL.
PL nak juga tahu macamana pilihan lelaki idaman pembaca-pembaca blog ni. hehe. =)
Salam Sayang dari Pencinta Lelaki. Mmmmmmuah!

3 comments:

AzAz said...

sy taste yg macho... prisis model :P

Terry said...

for Terry..

Tough, kulit cerah or sawo matang.., kalau ada janggut cute tu kira bonus la.. huhu.. kalau dia intellectual, lagi hawt. hohoho

KZ said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails